Wakacyjna Akademia Gdyńskich Liderów

Gdyńskie Centrum Organizacji Pozarządowych oraz Fundacja NADAKTYWNI zapraszają w dniach 09-10 sierpnia br (sobota i niedziela) do udziału w Wakacyjnej Akademii Gdyńskich Liderów. Zajęcia będą miały miejsce w Gdyńskim Centrum Organizacji Pozarządowych przy ul. 3 Maja 27/31 w godzinach 8:00-16:00.

Udział wyłącznie po uprzednich zapisach pod adresem: https://liderzy.evenea.pl/ oraz potwierdzeniu przez organizatorów.

Wakacyjna Akademia Gdyńskich Liderów to dwudniowy warsztat, wzmacniający kompetencje do zarządzania i rozwoju organizacji. Uczestnicy poznają podstawy planowania strategicznego w organizacji wraz z praktycznym tworzeniem zarysu strategii, oraz poznają najważniejsze kwestie związane z metodyką angażowania mieszkańców i pracy ze społecznością lokalną.

Prowadzący Jacek Graczyk – wykształcenia pedagog. Z wewnętrznej potrzeby animator kulturalny i społeczny. Z przypadku urzędnik. Od 15 lat związany z Centrum Wspierania Aktywności Lokalnej CAL – członek Rady Programowej. Obecnie edukator i ekspert. Między innymi: wykładowca Collegium Civitas i edukator Instytutu Edukacji Zaangażowanej im H. Radlińskiej.

Warsztaty odbywają się w ramach projektu Reja Gdynia jako miejsce wspierania i sieciowania gdyńskiego III sektora, dofinansowanego ze środków Gminy Gdynia oraz Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich.

Więcej informacji u koordynatorki projektu Urszuli Zalewskiej, nadaktywni@gmail.com, 693 780 510.